Győzelem a Sellye ellen

Második számú együttesünk 2-1-es győzelemmel mutatkozott be hazai pályán a Sellye VSK O és R ellen. 

Javítani szeretett volna második csapatunk a múlt hétvégi vereség után és erre mi sem lett volna jobb lehetőség, mint egy Sellye elleni ütközet. Már a találkozó elején igyekeztek fiataljaink minnél gyorsabban a vendégek kapuja elé kerülni, de sajnos a támadások legvégén mindig volt egy-két hiba és így nem sikerült megszerezni a vezetést. A sellyeiek azonban nem hibáztak és a 29. percben Patkó Richárd révén előnyhöz jutottak. Szerencsére nem kellett sokát várniuk a hazai szurkolóknak, mivel a 34. percben Kovácsevics László kiegyenlített, majd a 37. percben már fordítottunk is Németh Kristóf góljának köszönhetően. A találkozó második részében nem esett találat, adódtak még lehetőségek de maradt végül a 2-1-es eredmény és ezzel megszerezte idei első győzelmét fiatal második csapatunk.

A találkozó után Lóth József kifejezetten örült annak, hogy több fiatal is élt a lehetőséggel és bizonyított a mérkőzésen.

- Úgy gondolom, hogy az egész mérkőzést kézben tartottuk, végig domináltunk és megérdemelt győzelmet arattunk. Külön öröm volt számomra most is, hogy több fiatal játékosunk is szerephez jutott a találkozón és véleményem szerint éltek is a lehetőséggel.

AutóCity Volkswagen Megyei I. osztály 2. forduló:
Szentlőrinc SE II. - Sellye VSK O és R 2-1 (2-1) 

Szentlőrinc SE II.: Vekkeli – Sarfenstein, Tóth, Nenezic, Bálint – Jung, Slavonics (Paizs, 46.) – Kovácsevics, Koleszár, Németh (Tóth, 67.) – Tóth (Pretzl, 46.)
Gólok: 0-1 Patkó (29.), 1-1 Kovácsevics (34.), 2-1 Németh (37.)