Kiss Krisztián: „A csapatunk képes arra, hogy megnyerje a bajnokságot"

Fotó: Kovácsevics Dusán/Szentlőrinc SE

Elképesztő formában kezdte a tavaszi bajnoki szezont csapatunk középpályása, Kiss Krisztián, aki a Fehérvár II. elleni hazai meccsen három gólt is szerzett. Úgy érzi, nagyon jó felkészülésen vannak túl, aminek meglesz a hatása!

 

Az idei bajnoki szezon Pataki Bence találatával kezdődött számunkra, aztán jött Kiss Krisztián, és meg sem állt háromig a Fehérvár II. elleni mérkőzésen. Szép gólokat szerzett, nem csoda, hogy vastapsot kapott a szurkolóktól.

– A tízes pozícióban játszottam az első meccsen, ami nagyon ízlett nekem – fogalmazott csapatunk 22 éves játékosa. – Valóban jól ment a játék, szerintem érezhető volt, hogy remek felkészülés után vágtunk neki a bajnokságnak. Fizikálisan és mentálisan is topon vagyok, ennek volt köszönhető a Fehérvár ellen szerzett három gólom.

Kiss Krisztián öt találatnál tart, de lehetne az már több is. Elég, ha csak a PEAC elleni meccsen kihagyott büntetőre gondolunk…

– Ezen a mérkőzésen nekem nem jött össze semmi. Sajnos kihagytam a büntetőt, mert megcsúsztam lövés közben, aztán utána is volt még két lehetőségem, de egyiket sem tudtam gólra váltani. A vezetést azonban így is megszereztük, ám a folytatásban magunknak tettük nehézzé ezt a bajnokit. A három pont végül a miénk lett, és ez volt a legfontosabb.

A három pontokra, a győzelmekre a folytatásban is nagy szükségünk lesz, a bajnoki címért ugyanis ádáz csata zajlik – az Iváncsa is megnyerte mindhárom tavaszi meccsét. Természetesen bízunk benne, hogy a végén mi zárunk majd a tabella élén.

– Az biztos, hogy a folytatásban ugyanúgy kell kimennünk minden egyes meccsre, ahogy tettük a Fehérvár ellen, nagyon koncentráltak voltunk. Ugyanerre a mentalitásra van szükség a bajnokság hátralévő szakaszában is. Én természetesen jó játékkal szeretném segíteni a csapatot, gólokat akarok lőni, gólpasszokat akarok adni. Nem lesz könnyű dolgunk, de abban biztos vagyok, hogy a csapatunk képes arra, hogy megnyerje a bajnokságot!

Sok sikert, szép gólokat kívánunk a folytatásra, Krisztián!