Vezetés után vereség a Szederkény ellen

Már 2-0-ra vezetett második csapatunk a tavalyi bronzérmes Szederkény ellen, de aztán jött a váratlan fordítás a vendégek részéről...

Izgalmas mérkőzésre számíthattak a kilátogató szurkolók, hiszen a tavalyi bronzérmes Szederkényi SE látogatott második csapatunkhoz szombaton. Fiatal együttesünk nem váratott sokáig az első találatra, hiszen a 4. percben Slavonics Bálint révén megszereztük a vezetést. A 37. percben aztán Bálint Gergő már 2-0-ra növelte előnyünket a vendégekkel szemben, azonban a félidőre mégis 2-2-es eredménnyel vonulhattunk be az öltözőbe, hiszen Hideg Mihály a 44. és 45. percben is betalált. A második játékrészben aztán Hideg újabb duplájának köszönhetően a vendégek megfordították a mérkőzést és 4-2-es győzelmet arattak otthonunkban. 

A találkozó után Lóth József elmondta, hogy a vendégek könyörtelenül kihasználták a figyelmetlenségeinket.

- Jól kezdtük a mérkőzést, a vezetést is sikerült megszereznünk valamint növelni is tudtuk az előnyünket, de aztán a félidő végén a pillanatnyi rövidzárlatunkat könyörtelenül kihasználták a vendégek. A második félidőben egy teljesen új mérkőzés kezdődött, amiben sajnos a vendégek eredményesebbek voltak. A találkozó pozitívumaként ki kell emelnem azt, hogy a fiatalok ismételten helytálltak a végeredmény ellenére, valamint újabb utánpótláskorú játékosok debütálhattak a felnőtt bajnokságban.

AutóCity Volkswagen Megyei I. osztály 3. forduló:
Szentlőrinc SE II. - Szederkényi SE 2-4 (2-2)

Szentlőrinc SE II.: Vekkeli - Sarfenstein (Tóth M. Zs., 62.), Varga, Tóth O., Mozsgai - Nenezic, Slavonics (Jung, 75.) - Kovácsevics (Gáyer, 80.), Bálint, Tóth M. (Szolga, 70.) - Gellén (Koleszár, 87.)
Gólok: 1-0 Slavonics (4.), 2-0 Bálint (37.), 2-1 Hideg (44.), 2-2 Hideg (45.), 2-3 Hideg (63.), 2-4 Hideg (69.)