A Fradiban nevelkedett, korábbi utánpótlás válogatott játékost igazoltunk

Fotó: Kovácsevics Dusán/Szentlőrinc SE

Nagy munkabírású, több poszton is bevethető fiatal játékost szerződtettünk: Hajdú Roland az NB II-es Soroksártól érkezett hozzánk.

 

Csongrádon kezdett futballozni, majd rövid hódmezővásárhelyi kitérő után a Ferencvároshoz került. Összesen nyolc évet töltött a zöld-fehéreknél, akiknél az utánpótlásban végigjárta a ranglétrát, sőt, az U16-os és U17-es válogatottban is lehetőséget kapott. A 2020/2021-es szezonban játszott a Fradi NB III-as együttesében, sőt, bekerült az első csapat keretébe is, de pályára nem lépett. Ezt követően a Soroksárt erősítette, ahol stabil játékossá vált a másodosztályú gárdában: összesen 89-szer szerepelt az NB II-ben.

– Nagyon örültem a Szentlőrinc megkeresésének, mert úgy érzem, a klubra jellemző légkörben ki tudom hozni magamból a maximumot, és ennek köszönhetően lesz majd lehetőségem arra, hogy még feljebb lépjek – fogalmazott a 22 éves balszélső, aki több poszton is bevethető, nagy a munkabírása, és szeret egy-egyezni. – Amióta idejöttem, nagyon jól érzem magam, tényleg remek közegbe kerültem. Bízom benne, hogy csapatként és egyénileg is jó teljesítményt fogunk nyújtani, és végül egy sikeres, eredményes szezont zárunk.

Sok sikert kívánunk szentlőrinci színekben, Roland!