A horvát élvonalbeli NK Varazdint fogadjuk pénteken

Fotó: Fábián Laci/Szentlőrinc SE

Elérkeztünk az őszi szezon második válogatott szünetéhez, azonban nem maradnak mérkőzés nélkül játékosaink és szurkolóink, hiszen holnap 13:00-kor a horvát első osztályú Varazdin együttesét fogadjuk Szentlőrincen.

 

Pénteki vendégünk, a kék-fehér NK Varazdin a horvát élvonalbeli (SuperSport HNL) tabella 4. helyét foglalja el és nem kis csapatokkal kell versenyeznie a dobogóért, hiszen az első három helyért a közép-európai labdarúgás ismert klubjai, a Hajduk Split, a HNK Rijeka és a Dinamo Zagreb harcolnak több pontos előnnyel. Jelenlegi edzőjük az a Nikola Safaric, aki három alkalommal ölthette magára a horvát labdarúgó válogatott mezét és két szezon erejéig a Kaposvári Rákóczi FC csapatát is erősítette.

Jó erőfelmérő mérkőzés vár játékosainkra, Waltner Róberték pedig szeretnék ha holnap mindenki megkapná a megfelelő meccsterhelést a válogatott szünet ellenére is.

- Nem szerettük volna, ha a szünet megtöri a meccsterhelési folyamatot, így mindenképpen szükség volt egy felkészülési találkozóra – nyilatkozta Waltner Róbert. - A holnapi mérkőzésen mindenkinek meg szeretnénk adni a kellő terhelést, hogy jó formában folytathassuk a munkát, ismét a bajnokságra fókuszálva a következő héttől.

A holnapi Szentlőrinc – NK Varazdin felkészülési mérkőzésre a belépés ingyenes. Minden kedves Szurkolót szerettel várunk a találkozóra!

 

Felkészülési mérkőzés: Szentlőrinc – NK Varazdin (2024.10.11 13:00 – kapunyitás: 12:00).