A Villány érkezik B csapatunkhoz

Fotó: Kovácsevics Dusán

B csapatunk ismét szombat délután (16:00) lép pályára hazai környezetben, Mozsgón. A hatodik helyezett Villány TC-t fogadja Lóczi István csapata az Autocity Volkswagen Baranyai Megyei I. osztály 25. fordulójában.

 

Hullámzó teljesítményt nyújt tavasszal a villányi csapat, hiszen négy alkalommal nyerni tudtak, egyszer ikszeltek, valamint három összecsapásról pont nélkül távoztak. A legutóbbi fordulóban a második helyezett Pécsváradot sikerült megszorongatniuk, a pontszerzéshez is közel álltak, azonban a ráadásban a piros-fehérek Havasi Dániel révén elcsenték a pontokat a Villány TC elől. Ősszel egy igazán izgalmas mérkőzést játszottunk a borvidéki alakulattal, a 88. percben sikerült kicsikarnunk a győzelmet Török László találatával, aminek köszönhetően 3-2-es sikert ünnepelhetünk.

- Az ősszel is egy szoros meccset játszottunk a Villány csapatával, az utolsó pillanatokban sikerült megszereznünk a győzelmet. Most sem számítunk könnyebb találkozóra, de mindenféleképpen a három pontot szeretnénk begyűjteni! – fogalmazott Lóczi István.

A 25. forduló programja: Mozsgó Szentlőrinc II.–Villány (április 23., szombat, 16:00), PTE PEAC-PVSK, Boda-Kétújfalu, Lovászhetény-Pécsvárad, Komló-Harkány, PEAC PMFC II.-Sellye, Siklós-Bóly.