A ZTE-től jött hozzánk kölcsönbe a tehetséges Papp Csongor

Fotó: Kovácsevics Dusán/Szentlőrinc SE

Újabb fiatal, ambiciózus, tehetséges játékos érkezett hozzánk: Papp Csongor tizennyolc évesen már bemutatkozott az élvonalban, most az NB II-es csapatunkban szeretne bizonyítani.

 

A zalaegerszegi utánpótlásban kezdett futballozni, de hamar, már tizenkét éves korában átkerült Szombathelyre, az Illés Akadémiára. Az utánpótlásban végigjárta a ranglétrát, majd négy év után visszaigazolt a ZTE-hez, ahol a 2021/2022-es szezonban játszott az NB III-as csapatban, egy évvel később pedig Boér Gábor vezetőedző a Videoton elleni idegenbeli bajnokin csereként pályára küldte az élvonalbeli együttesben is. A legutóbbi idényt a Vasasnál töltötte, most pedig a zalaegerszegi klubtól kölcsönbe hozzánk került.

– Örülök, hogy egy NB II-es klubhoz jöhettem, nagyon bízom benne, hogy kapok lehetőséget, és bizonyíthatom, mire vagyok képes – fogalmazott a mindössze 19 éves balhátvéd. – Nagyon sokat nyomott a latban az érkezésem kapcsán, hogy jól ismerjük egymást Waltner Róbert vezetőedzővel, aki a ZTE-nél többször is felhívott edzeni az élvonalbeli kerethez. Szeretnék minél több időt a pályán tölteni, hasznosan, eredményesen akarok futballozni, amivel segíteni szeretném a Szentlőrincet abban, hogy elérje a célját, és bentmaradjon.

Sok sikert kívánunk szentlőrinci színekben, Csongor!