Az NB I-es Pakstól érkezik kölcsönbe Nagy Richárd

Fotó: Kovácsevics Dusán/Szentlőrinc SE

Újabb olyan játékos erősíti csapatunkat a következő szezonban, akinek van élvonalbeli tapasztalata: a támadó középpályásként, szélső támadóként bevethető Nagy Richárd a Pakstól került hozzánk kölcsönbe.

 

A futballal Vácott ismerkedett meg, az utánpótlásban eltöltött éveket követően bemutatkozott az NB II-ben. Innen Mezőkövesdre vezetett az útja, majd Kaposvárra igazolt: a somogyi megyeszékhely csapatával – amelyben meghatározó játékosnak számított – feljutottak az élvonalba, ahol 29-szer pályára is léphetett. Ezt követően az NB I-es Paks futballistája lett, 60-szor szerepelt az első osztályban – most a Tolna megyei klubtól került hozzánk kölcsönbe.

– Nagyon örültem a szentlőrinciek ajánlatának, mert szeretném végigjátszani ezt a szezont, újra akarom magam építeni, hogy legyen esélyem ismét az élvonalban futballozni – fogalmazott a 30 éves Nagy Richárd. – Abban, hogy igent mondtam, természetesen főszerepet játszott Waltner Róbert személye is, akivel Kaposváron volt szerencsém együtt dolgozni. Hozzáteszem, nagyon szimpatikusak, korrektek voltak a Szentlőrinc vezetői, tetszett, amit felvázoltak.

Nagy Richárd személyében egy technikás, jó játékintelligenciával megáldott játékos került hozzánk, aki bátran felvállalja az egy-egy elleni játékot. A gólszerzésben, a gólpasszok kiosztásában is van rutinja, bízik benne, hogy ezeket az erényeit nálunk is tudja majd csillogtatni.

– Nagyon jó a közösség Szentlőrincen, remélem, hogy együttes erővel elérjük célunkat, és bentmaradunk a másodosztályban. Persze azt sem bánnám, ha menet közben merészebb álmaink is lehetnének – tette hozzá Nagy Richárd.

Sok sikert kívánunk szentlőrinci színekben, Ricsi!