Az utolsó fordulóra maradt a döntés: ha győzünk, biztosan bajnokok vagyunk!

Fotó: www.magyarfutball.hu

Az utolsó fordulóhoz érkeztünk a 2023/2024-es szezonban, s a Dél-nyugati csoportban még nem dőlt el, ki lesz a bajnok. A sorsunk a saját kezünkben van, ha holnap győzünk Mohácson, történjen bármi, mi végzünk az első helyen!

 

Hosszú menet végén járunk, hiszen az utolsó, harmincadik fordulónál tart már a bajnokság. Egy utolsó nekirugaszkodásra van tehát csak idő, s bizony nekünk tényleg mindent bele kell majd adnunk a holnapi mérkőzésen: ezen dől el ugyanis, hogy elérjük-e célunkat, és bajnokok leszünk, vagy be kell érnünk a második hellyel.

Nem kérdés, jók az esélyeink az aranyéremre! Jelenleg ugyanis egy pont előnnyel mi állunk a tabella élén, vagyis a saját kezünkben van a sorsunk. Nem mellesleg olyan mérkőzés vár ránk, amelyet egy bajnoki címre törő csapatnak meg kell nyernie: a 13. pozíciót elfoglaló, bentmaradásért küzdő Mohács vendégei leszünk. Persze semmiképpen sem szabad lebecsülni a Duna-parti gárdát, hiszen tavasszal először a mohácsi fiúknak sikerült legyőzniük riválisunkat, az Iváncsát – nem keveset köszönhetünk nekik ezért a bravúrért! Oda kell tehát figyelni ezen a meccsen is, a maximumot kell nyújtani, mert nem fér bele, hogy minket is megfricskázzanak.

– A finishez érkeztünk, most következik a bajnoki döntő számunkra, ezért dolgoztunk egész évben! Egyetlen dolgunk van ahhoz, hogy elérjük a célunkat, le kell győznünk a Mohácsot - fogalmazott vezetőedzőnk, Pichler Gábor. - A játékosok fizikálisan és taktikailag egyaránt fel vannak készítve, ennek a mérkőzésnek főleg a mentális oldala az, ami a héten előtérbe került. Úgy látjuk, hogy nagyon motiváltak a srácok, egységesen akarják ezt a sikert, kiváló közösséget alkotnak. Ha kiviszik a pályára azt a tudást, amit birtokolnak és érvényesítik a két együttes közötti különbséget, akkor meg fog születni a várva várt győzelem, de ehhez maximális koncentrációra és akaratra lesz szükség. Bízunk bennük, tudják, hogy miről szól ez a meccs, nagyon várjuk már a holnapot, hogy elérhessük a célunk első lépcsőfokát!

 

A 30. forduló programja: Mohácsi TE–Szentlőrinc (május 26., vasárnap, 17.00, élő közvetítés a hivatalos YouTube csatornánkon), Kaposvár–Érd, Ferencváros II.–Paks II., Bonyhád-Majos–Nagykanizsa, MTK II.–Dunaföldvár, Iváncsa–Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő, Dunaújváros–PTE-PEAC, Szekszárd–Fehérvár II.