Czinkon Szabolcs nagy lehetőségnek érzi, hogy nálunk dolgozhat

Fotó: Kovácsevics Dusán/Szentlőrinc SE

Nem csak csapatunk játékoskeretében vannak változások, bővült a szakmai stábunk is: az előttünk álló szezonban Czinkon Szabolcs is másodedzőként segíti majd Waltner Róbert vezetőedző munkáját.

 

A fiatal, mindössze negyvenéves szakember legutóbb a PMFC-nél dolgozott másodedzőként. Korábban az Újpestben, a Honvédnál és a Puskás Akadémiánál is számítottak a tudására, vezetőedzőként és másodedzőként is megállta a helyét. A következő szezonban már az NB II-re készülő felnőtt csapatunk szakmai stábját erősíti, Szolga Gorán mellett ő is másodedzőként segíti majd Waltner Róbert munkáját.

– Nagy lehetőségnek tartom, hogy ismét egy NB II-es klubnál dolgozhatok – fogalmazott Czinkon Szabolcs. – A szentlőrinci megkeresést jó visszajelzésként értékelem az eddigi munkámat illetően, ezért nagy örömmel mondtam igent az ajánlatra. Az itt eltöltött három hetem megerősített abban, hogy jól döntöttem: bonyhádi vagyok, vagyis egy kisvárosból jöttem, és rögtön megfogott az itteni barátságos, családias légkör. Nagyon szimpatikus ez a klub, jól érzem magam. Bízom benne, hogy a szakmai munkámmal sokat tudok majd segíteni a vezetőedzőnek, miként abban is, hogy a tudásom is hozzájárul ahhoz, hogy a csapatunk elérje a célját, és bentmaradjon a másodosztályban.

A vezetőedző, Waltner Róbert mentalitása, hozzáállása átragad a játékosokra és a szakmai stábra is, tette hozzá Czinkon Szabolcs. Ennek köszönhetően, úgy érzi, mindenki számára nagyon kellemetlen ellenfél leszünk.

– Mindenkinek meg fogjuk nehezíteni a dolgát, és minden egyes mérkőzésen az utolsó utáni pillanatig fogunk harcolni. Bízom benne, hogy közös erővel szép dolgokat viszünk majd véghez Szentlőrincen, és egy sikeres, eredményes szezont produkálunk!

Legyen így! Sok sikert kívánunk Szentlőrincen, Szabolcs!