Élvonalbeli rutinnal felvértezett kapust szerződtettünk!

Fotó: Kovácsevics Dusán/Szentlőrinc SE

A Merkantil Bank Liga NB II-be visszajutott csapatunk megkezdte az erősítést az előttünk álló szezonra: nálunk folytatja pályafutását a ZTE FC-től érkező kapus, Gyurján Márton.

 

A most 28 éves kapus szülővárosában, Nyíregyházán kezdett futballozni, majd Szombathelyre, az Illés Akadémiára került. A felnőtt csapatban is lehetőséget kapott, a 2016/2017-es szezonban bemutatkozott a Haladás NB I-es gárdájában – kezdőként négy meccsen védett. Négy évvel ezelőtt igazolt Zalaegerszegre, ahol növelte az élvonalbeli mérkőzései számát (pályafutása során eddig összesen 17 NB I-es bajnokin kapott lehetőséget), valamint játszott az NB III-as együttesben is, most pedig hozzánk igazolt.

– Nagyon örültem a szentlőrinci ajánlatnak, elsősorban a több játéklehetőség miatt jöttem az NB II-be visszakerülő csapathoz – fogalmazott Gyurján Márton. – Emellett az is nagyon vonzó volt számomra, hogy ismét együtt dolgozhatok majd Waltner Róberttel, aki a ZTE-nél is volt az edzőm. Az ő mentalitása véleményem szerint garancia arra, hogy többre is képesek legyünk a szezon során, mint a bentmaradás kiharcolása! A lőrinci csapatról csupa jót hallottam, mindenki hangsúlyozta, hogy nagyon jó, családias a légkör, márpedig ez az alapja az eredményes munkának. Bízom benne, hogy kiegyensúlyozott, jó teljesítménnyel tudok majd hozzájárulni a csapat szerepléséhez.

Sok sikert kívánunk szentlőrinci színekben, Marci!