Ez egy nagyon kellemetlen meglepetés…

Fotó: Kovácsevics Dusán/Szentlőrinc SE

A három pontért utazott el csapatunk a Bonyhád-Majos otthonába az NB III. Dél-Nyugati csoport 26. fordulójában, de sajnos üres kézzel jött haza: hiába szereztünk vezetést a mérkőzés elején, a hazaiak fordítottak a második félidőben.

 

A két csapatot jelentős pontkülönbség választotta el a tabellán, s miután a hazaiak a bentmaradásért, mi pedig a bajnoki címért küzdünk, reális elvárás volt, hogy győzzünk a Bonyhád-Majos vendégeként. Ennek megfelelően kezdődött a mérkőzés, hiszen Szabó Zalán révén már az 5. percben vezetést szereztünk – úgy tűnt, hogy minden rendben lesz. A folytatásban is mentek előre a fiúk, ám a második gólt csak nem tudták belőni az első félidőben.

Bíztunk benne, hogy a szünet után nem lesz probléma, mi leszünk ismét eredményesek, de sajnos minden rosszul sült el. A házigazdák az 54. percben egyenlítettek, s miután megérezték, hogy még a győzelmet is elcsíphetik, vérszemet kaptak. A hosszabbításban aztán jött számunkra a feketeleves, egy rossz hazaadást követően az egyik támadójuk lecsapott a labdára, majd belőtte a győztes gólt.

Nem kérdés, nagyon kellemetlen meglepetés ez. Főleg azért fájó, mert eközben riválisunk, az Iváncsa is botlott, igaz, picit kisebbet, mint mi: hazai pályán 3-3-as döntetlent játszott a Kaposvárral. Mindez azt jelenti tehát, hogy a hátrányunk egyről két pontra nőtt.

 

 

NB III. DÉL-NYUGATI CSOPORT 26. FORDULÓ:

Bonyhád-Majos - Szentlőrinc 2-1 (0-1)

Bonyhád-Majos: Budzsáklia - Pál M. (Horváth M., 76.), Széles, Preininger, Enyedi, Kovács, Pál A., Vető, Kugler, Simó, Sárosi. Vezetőedző: Csillag László

Szentlőrinc: Héninger – Miklós P., Keresztes, Tamás L., Kiss-Szemán (Németh, 77.) – Medgyesi (Sághy, 77.), Kesztyűs (Hleba, 65.) – Szabó Z. (Helesh, 72.), Kiss K. (Múcska, 72.), Pataki – Csörgő. Vezetőedző: Pichler Gábor

Gólszerzők: Vető (54.), Horváth M. (91.), ill. Szabó Z. (5.)

 

A 26. forduló eredményei: MTK II.-Érd 1-2, Paks II.-Dunaföldvár 2-0, Ferencváros II.-PEAC 2-1, Iváncsa-Kaposvár 3-3, Dunaújváros-Mohács 2-0, Szekszárd-Gárdony 1-0, Nagykanizsa-Fehérvár II. 4-2.