Két tehetséges fiatal érkezett hozzánk a Vasastól kölcsönbe

Fotó: Kovácsevics Dusán/Szentlőrinc SE

A tehetséges, ambiciózus fiataloknak eddig is bátran adtunk lehetőséget, és ezen a szemléleten most sem változtatunk: a Vasastól kölcsönbe Rab Boldizsár és Szabó Benjámin érkezett az NB II-re készülő csapatunkhoz.

 

Jó néhány tapasztalt futballista érkezett már hozzánk a nyári átigazolási szezonban, most pedig két fiatal szerződtetését jelenthetjük be. Rab Boldizsár védekező középpályás, Szabó Benjámin pedig jobb oldali szélső védő, a közös bennük az, hogy mindketten a Vasastól jönnek kölcsönbe.

– Felnőtt szinten eddig csak a Vasasban játszottam, először a második csapatban, utána pedig az elsőben – fogalmazott a 18 éves Rab Boldizsár. – A felkészülés közepén Szentlőrincről jött a megkeresés, hogy szeretnének kölcsön venni, aminek nagyon örültem, mert sok lehetőséget látok benne. Nagyon jók a benyomásaim a csapattal kapcsolatban, ez egy befogadó közeg, egy kiváló közösség. Úgy érzem, az előttünk álló szezonban könnyen meglepetéscsapat lehetünk, és nem csak a kiesés elkerüléséért fogunk küzdeni, ha folyamatosan jó teljesítményt nyújtunk. Szeretnék kiemelkedő teljesítményt nyújtani, a legjobbamat akarom adni, amivel hozzájárulhatok a csapat sikereihez, jó eredményeihez.

Szabó Benjámin a 2021/2022-es szezonban az Ajka együttesében mutatkozott be az NB II-ben, majd a Vasashoz került.

– Az utóbbi egy évben a Vasas NB III-as csapatában futballoztam, így nagy lehetőségnek, előrelépésnek tartom azt, hogy a másodosztályra készülő Szentlőrinchez kerültem – mondta a 19 éves Szabó Benjámin. – Az első és legfontosabb cél természetesen az, hogy a csapatunk maradjon bent az NB II-ben, de az eddig látottak, tapasztaltak alapján úgy érzem, ez a társaság többre hivatott, és előrébb fog végezni.

Sok sikert kívánunk szentlőrinci színekben, fiúk!