Kooperáció az ETO FC Győrrel: fiatal középpályással erősödtünk!

Fotó: Kovácsevics Dusán/Szentlőrinc SE

Újabb mérföldkőhöz érkeztünk, hiszen a négyszeres magyar bajnok és kupagyőztes, NB I-es Győrrel jött létre kooperációs szerződés. Ennek keretein belül az első játékos is megérkezett csapatunkhoz, a tehetséges Vingler László személyében.

 

Örömteli pillanat klubunk életében, hogy létrejöhetett a megállapodás a magyar labdarúgás egyik meghatározó együttesével, az ETO FC Győrrel. A kooperáció értelmében lehetőségünk lesz olyan fiatal győri labdarúgók szerepeltetésére, akiknek még több rutinra kell szert tenniük az első osztályhoz, de rendkívül hasznos segítségünkre lehetnek Szentlőrincen a céljaink megvalósításában.

Ennek eredményeképpen már az első labdarúgó is megérkezett Szentlőrincre a héten, hiszen a 18 éves középpályás, Vingler László csatlakozott Waltner Róbert gárdájához.

Az ETO FC Győr sportigazgatója, Steven Vanharen rendkívül pozitívan nyilatkozott a kooperációról és úgy gondolja, hogy a játékos jó helyre került.

-Ez egy fantasztikus lehetőség, hiszen játékosaink a másodosztályban fejlődhetnek tovább. A Szentlőrinc csapata kiválóan kezdte a szezont, így biztosak vagyunk benne, hogy Vingler László jó kezekben lesz – fogalmazott Steven Vanharen. - A legfontosabb, hogy minél több időt töltsön a pályán, hiszen ez elengedhetetlen a fejlődése szempontjából. Természetesen folyamatosan nyomon követjük a teljesítményét, és reméljük, hogy rutinos játékossá válva komoly erőssége lesz a jövő ETO-jának.

Klubunk sportigazgatója, Miroslav Grumic nagy lehetőséget lát az együttműködésben és úgy véli, hogy a fiatal középpályás erőssége lehet NB II-es együttesünknek.

-Örülünk, hogy létrejöhetett ez a kooperációs együttműködés a Győrrel, ez egy gyümölcsöző lehetőség lehet mind a két fél részére, nem beszélve azon játékosokról, akik hozzánk kerülnek – nyilatkozta Miroslav Grumic. - Vingler Lászlóban nagy potenciával van, tavaly is kulcsszereplője volt a feljutó ETO FC Győrnek és bízunk benne, hogy nekünk is nagy segítségünkre lesz a céljaink elérésében.

Friss érkezőnk nagyon örül a lehetőségnek és bízik benne, hogy segíteni tudja a Szentlőrincet a célok elérésében.

-Nagyon hasznosnak tartom ezt az együttműködést, amely játéklehetőséget biztosít a fiatal labdarúgóknak – mondta Vingler László. - Remélem, hogy a játékommal segíteni tudom a Szentlőrincet a céljai elérésében. Rendkívül befogadó, családias közösségbe érkeztem, így minden adott a jó munkához.

Sok sikert kívánunk szentlőrinci színekben, László!