Magyar bajnok és kupagyőztes támadót szerződtettünk

Fotó: Kovácsevics Dusán/Szentlőrinc SE

Friss erősítést jelenthetünk be szurkolóink számára: nálunk folytatja pályafutását a 34 esztendős Bőle Lukács, aki kétszeres magyar bajnok a Ferencvárossal és MOL Magyar Kupát nyert a Paksi FC-vel.

 

Tapasztalt, technikás labdarúgóval erősödött első számú együttesünk, hiszen Bőle Lukács a 2024/2025-ös szezonban piros-feketébe öltözik! A szélső támadóként és támadó középpályásként egyaránt bevethető játékos a Kaposvári Rákóczi FC színben mutatkozott be az első osztályban, ahol több mint 170 alkalommal lépett, valamint három szezont is eltöltött a román első osztályban, a SuperLiga-ban. 2019-ben és 2020-ban magyar bajnok lett a Ferencvárossal, az előző szezonban pedig a Paksi FC-vel nyert MOL Magyar Kupát. A 2023/2024-es szezon tavaszát a Mezőkövesd Zsóry FC-nél töltötte.

- Nagyon szimpatikus volt számomra, hogy a Szentlőrinc minden követ megmozgatott azért, hogy náluk folytassam, ráadásul Waltner Róberttel dolgoztunk már együtt, ami még egy plusz volt az egyezség létrejöttében, nem beszélve a klubnál, a klubért dolgozó emberek pozitív személyiségéről - fogalmazott Bőle Lukács. - Jól rajtolt a csapat, úgy gondolom, hogy a folytatásban is okozhatunk még több örömöt a szurkolóinknak, amihez viszont mindenkitől a maximumra lesz szükség, amiből én is ki akarom venni a részem!

Sok sikert kívánunk szentlőrinci színekben, Luki!