Mohácson megszereztük az ötödik NB III-as bajnoki címünket!

Fotó: Kovácsevics Dusán/Szentlőrinc SE

Csapatunk megtette azt, amit kellett, idegenben legyőzte a Mohácsot az NB III. Dél-Nyugati csoport  utolsó fordulójában, ennek köszönhetően pedig elérte célját: bajnoki címet ünnepelhetünk és kivívtuk az osztályozót!

 

Biztosak voltunk benne, hogy nem lesz könnyű dolgunk Mohácson, hiszen a házigazdák az életükért, a bentmaradásért harcoltak. Persze a mi szemünk előtt is nemes cél lebegett, elvégre azért léptünk pályára, mert ha nyerünk, bajnokok leszünk!

A mérkőzés nagy csatát hozott, nem volt egyszerű dolgunk. Ugyanakkor a szívünk a helyén volt, és persze az is látszott, hogy a miénk a jobb csapat: az első félidő hajrájában aztán Csörgő Raul révén vezetést is szereztünk. A folytatásban izgalmas volt a meccs, ugyanis nem tudtuk belőni a másodikat, így az utolsó pillanatig szorítani kellett a győzelemért. Végül meglett, mert az állás már nem változott, mindez pedig azt jelenti, hogy a 2023/2024-es szezon bajnoka az NB III. Dél-nyugati csoportjában a Szentlőrinc csapata!

Gratulálunk, fiúk, férfimunka volt, szurkolóinknak pedig köszönjük, hogy most is ekkora segítettek minket, nélkülük talán nem sikerült volna!

 

 

NB III. DÉL-NYUGATI CSOPORT 30. FORDULÓ:

Mohácsi TE 1888 – Szentlőrinc 0-1 (0-1)

Mohácsi TE 1888: Somogyi – Kiss I. (Rázsics, 76.), Encz, Károly B. (Román, 87.), Szabó D., Izsák, Károly V., Racksó, Dér (Nagy, 76.), Müllerlei, Csernik (Horog, 65.). Vezetőedző: Péter József

Szentlőrinc: Héninger – Miklós P., Keresztes, Tamás L., Kiss-Szemán – Medgyesi (Sághy, 85.), Kesztyűs (Múcska, 51.), Hleba – Novák Zs. (Szabó Z., 85.), Csörgő, Pataki (Kiss K., 92.). Vezetőedző: Pichler Gábor

Gólszerző: Csörgő (41.)

 

A 30. forduló eredményei: Kaposvár-Érd 5-3, Ferencváros II.-Paks II. 4-0, Majos-Nagykanizsa 0-1, MTK II.-Dunaföldvár 2-1, Iváncsa-Gárdony 5-0, Dunaújváros-PEAC 0-3, Szekszárd-Fehérvár II. 2-1.