Stifter Patrik nálunk szeretné kihozni magából a maximumot

Fotó: Kovácsevics Dusán/Szentlőrinc SE

Tősgyökeres szombathelyi futballistával erősödött felnőtt csapatunk kerete: Stifter Patrik szerint nagy lépés a karrierjében, hogy hozzánk igazolt. Mindent meg szeretne tenni, hogy a legjobb tudásával segítse felnőtt csapatunkat az előttünk álló szezonban.

 

A tősgyökeres szombathelyi fiatalember természetesen szülővárosában szerette meg a futballt, az Illés Akadémián pallérozódott. Végigjárta az összes lépcsőfokot, játszott az összes korosztályban, az előző szezonban pedig a Vas vármegyei első osztályban szereplő csapatban is pályára lépett.

– Nagy lépésnek tartom a karrieremben, hogy az NB II-es Szentlőrinchez igazolhattam, mindent meg fogok tenni annak érdekében, hogy megháláljam a bizalmat – fogalmazott a 19 éves balhátvéd, aki amellett, hogy gyors, bátran kiveszi a részét a támadójátékból. – Majdnem a felkészülés elejétől itt vagyok, és csak pozitívat tudok mondani az új csapatomról: ez egy remek társaság, és kiváló a szakmai munka is. Nagy lehetőséget kaptam, amivel szeretnék élni, meg akarom mutatni, hogy mire vagyok képes, ki akarom hozni magamból a maximumot!

Sok sikert kívánunk szentlőrinci színekben, Patrik!