Tapasztalt belső védőt igazoltunk: Szekszárdi Tamás is nálunk folytatja

Fotó: Kovácsevics Dusán/Szentlőrinc SE

Pályafutása során több NB II-es csapatnál megfordult már Szekszárdi Tamás, aki jelentős tapasztalatot szerzett a második vonalban – bízunk benne, hogy a következő szezonban mindezt kamatoztatni tudja nálunk.

 

A futballal Pakson ismerkedett meg, ahol végigjárta a ranglétrát az utánpótlásban, ott kapta az első profi szerződését, és a felnőtt mezőnyben is bemutatkozhatott. Az első csapat keretébe többször is bekerült, az élvonalban azonban nem játszott, kupameccseken és felkészülési találkozókon viszont pályára lépett. Innen a Kozármislenyhez vezetett az útja, ahol a 2016/2017-es szezonban meghatározó játékos volt az NB II-ben (23 mérkőzésen játszott), majd jött a Pénzügyőr, a Vác, a Nyíregyháza, hogy aztán Szolnokon két idényt is lehúzzon: a Tisza-parti csapatnál túlnyomórészt kezdőként számítottak rá. Ezt követően Kazincbarcikára igazolt, majd egy sérülés után a PMFC-hez került, s a pécsiektől került most hozzánk.

– Nagyon sok jót hallottam eddig a Szentlőrincről, a klubról, az öltözői hangulatról, a családias légkörről. Emellett sokat nyomott a latban a vezetőedző, Waltner Róbert személye, továbbá az is, hogy nagyon szimpatikusak voltak a vezetők által felvázolt célok – fogalmazott a 30 éves belső védő. – Amolyan fekete lónak érzem a csapatunkat, talán nem nagyon számolnak majd velünk az ellenfelek, viszont képesnek érzem magunkat arra, hogy akár a középmezőnyig is eljussunk. Nagyon keményen készülünk, amióta itt vagyok, gyakorlatilag edzem és alszom, de nincs ezzel probléma, ezt csak így lehet csinálni. Bízom benne, hogy stabil, megbízható teljesítményt nyújtok majd a pályán. A legfontosabb az, hogy a csapat sikeres legyen a következő szezonban, ha ez így lesz, akkor az is biztos, hogy nekem is eredményes, jó idényem lesz, márpedig ez a célom!

Nagyon sok sikert kívánunk szentlőrinci színekben, Tamás!