Tarcson Ákos a Honvédtól érkezett hozzánk

Fotó: Kovácsevics Dusán/Szentlőrinc SE

Fiatal, tehetséges játékost szerződtettünk, aki lendületes játékkal, pontos beadásokkal teremthet majd veszélyt az ellenfelek kapuja előtt: Tarcson Ákos előrelépésnek érzi a pályafutásában, hogy Szentlőrincen futballozhat.

 

Annak idején Kaposváron kezdett futballozni, s miután hamar felismerték a tehetségét, nem sokkal később már Felcsúton, a Puskás Akadémián pallérozódott. Ezt követően a Honvédhoz került, ahol a 2021/2022-es szezonban bemutatkozott a felnőtt mezőnyben is: az NB III-as csapatban kapott lehetőséget, s bár edzőmeccseken pályára lépett az első gárdában, tétmérkőzésen nem vetették be.

– Nagyon örülök annak, hogy Szentlőrincen, egy NB II-es klubnál folytathatom, mert ez egyértelmű előrelépés a pályafutásomban – fogalmazott a 20 éves jobbszélső támadó. – Két hete érkeztem, és bevallom, nagyon megfogott a légkör, a társaság: itt mindenki közvetlen, segítőkész, ami roppant szimpatikus. Az előttünk álló idényben szeretnék minél többet kihozni magamból, meg akarom mutatni, hogy mire vagyok képes. Mindent megteszek azért, hogy jó teljesítménnyel segítsem a csapatot abban, hogy elérje a célját, és bentmaradjon a másodosztályban. Hozzáteszem, az eddig látottak alapján képesnek érzem magunkat arra, hogy mi legyünk majd a mezőny meglepetéscsapata.

Ákos személyében egy lendületes, kellően agresszív, jól egy-egyező játékossal erősödtünk, aki pontos beadásokkal szolgálhatja ki társait.

Sok sikert kívánunk szentlőrinci színekben!