Tehetséges kapussal erősödött NB II-es együttesünk

Fotó: Kovácsevics Dusán/Szentlőrinc SE

Az idei szezontól első számú csapatunk keretét fogja erősíteni a mindössze 18 esztendős, nagyszerű adottságokkal rendelkező Kostyák Rajmund.

 

A 2006-os születésű fiatal hálóőr a Kaposvári Rákóczi Bene Ferenc Labdarúgó Akadémia növendéke, ahol végigjárta a korosztályokat, majd a 2022/2023-as évadban a szombathelyi Illés Akadémia-Haladáshoz csatlakozott. Az előző szezonban már az Szombathelyi Haladás felnőtt keretében is számítottak rá, azonban a másodosztályú bemutatkozás még várat magára, amit Kostyák Rajmund itt szeretne elérni.

- A tavalyi sajnálatos szombathelyi események után nagy öröm volt számomra, hogy az NB II-be visszajutó Szentlőrinc szívesen látna a soraiban, ahol sikerült meggyőznöm a szakmai stábot - nyilatkozta Kostyák Rajmund. - Nagyszerű közegbe kerültem, mindenki segítőkész. A csapat képes lehet a jó szereplésre idén, visszajutó együttesként pedig szeretnénk a tagságunkat megőrizni hosszútávon. Az a célom, hogy minél többet fejlődjek, a legjobb tudásommal segítsem a csapatot és idővel bemutatkozhassak a másodosztályban!

Sok sikert kívánunk szentlőrinci színekben, Rajmund!