Tóth László szakmai vezetőként dolgozik klubunk sikereiért

A legutóbb Mezőkövesden, vagyis egy élvonalbeli klubnál sportigazgatóként dolgozó Tóth László tölti be a folytatásban Szentlőrincen a szakmai vezető pozícióját.

 

(fotó: Kovácsevics Dusán/Szentlőrinc SE)

Jelentős változásokon megy keresztül az NB II-es szezonra készülő klubunk. Nem csak új játékosok érkeznek felnőtt csapatunkhoz, Waltner Róbert személyében immár új vezetőedzővel zajlik a felkészülés, Pichler Gábor pedig a klubigazgatói teendőket látja el a következő időszakban. Mindemellett egy újabb szakember érkezését is bejelenthetjük: a szakmai vezetői pozícióban mostantól az a Tóth László lesz, aki az utóbbi években a Mezőkövesdnél dolgozott sportigazgatói minőségben.

– Nagyon örültem a szentlőrinci lehetőségnek, mert annak idején Bőcsön hasonló dolgokat vittem véghez: gyakorlatilag egyedül építettem fel a klubot, és vittem fel az NB II-ig, ahogy azt Szentlőrincen a tulajdonos, Kovácsevics Csaba tette, nekem anno a helyi polgármester nagyon sokat segített – fogalmazott az 55 éves szakember. – Bízom benne, hogy itt is el tudunk majd érni olyan sikereket, eredményeket, amelyekre kevesen számítanak. Ehhez a húszéves szakmai tapasztalatommal szeretnék hozzájárulni: nem kizárólag a játékosok igazolásában, a klub menedzselésében, a kapcsolattartásban merül ki a feladatom, hanem mint pro-licences edző, aki a Mezőkövesdet is irányította vezetőedzőként, a szakmai stáb munkáját is segíteni fogom.

Tóth László hozzátette, ha ugyanúgy éveket tölthet majd el Szentlőrincen, ahogy korábban Bőcsön és Mezőkövesden, az biztosan azt fogja jelenteni, hogy nem eredménytelenül végzi a munkáját.

Ebből kiindulva azt kívánjuk, hogy szakmai tapasztalatával, tanácsaival hosszú évekig segítse a szentlőrinci futballt!