Továbbra is együtt a pályán az ATS csapatával

Fotó: Kis Marko/ATS

Nagy örömmel jelenthetjük be, hogy az elmúlt esztendők hagyományait követve továbbra is kiemelt partnerségben működünk együtt az pécsi székhelyű Absolute Teamsport Focivilág sportszer-forgalmazó céggel.

Az Absolute Teamsport Focivilág (rövidebb nevén: ATS) Magyarország legnagyobb hagyományokkal rendelkező sportszer-forgalmazó vállalkozása. A cég 1996-os megalakulása, és első üzlete (Fürge Nyuszi Sportbarlang) megnyitása óta, immár 28 éve szolgálja a sportszerek, sporteszközök iránt érdeklődőket. Az idei szezontól ráadásul már két OTP Bank Liga NB I-es csapat partnerségével is büszkélkedhetnek, hiszen a Paksi FC és Nyíregyháza Spartacus FC együtteseit is ők ruháztatják.

Klubunk és az ATS már több mint 10 esztendeje dolgozik együtt (3 éve már pedig hivatalos mezszponzorunk) és ez idő alatt egy nagyon szoros, produktív kapcsolat alakult ki, ami nem valósulhatott volna meg a sportszer-forgalmazó cég stábjának rendkívüli prémium minőségű munkája, precizitása, rugalmassága és problémamegoldása nélkül.

Klubvezetőnk, Pichler Gábor örömmel jelentette be, hogy tovább folytatódik a közös munka, aminek egyik alappillére a kölcsönös megbecsülés.

- A partnereink megválasztása során klubunk számára a legfontosabb a kölcsönös bizalom, a megbízhatóság, és természetesen a minőség. Jó pár éve, a régióban az elsők között választottuk ki az Absolute Teamsport Focivilág által képviselt Macron sportmárkát, amellyel azóta is maximálisan elégedettek vagyunk. Az eddigi együttműködésünk során tapasztalt kölcsönös megbecsülés és rugalmasság jegyében örömmel folytatjuk a közös munkát az ATS csapatával, akik továbbra is biztosítják számunkra a minőségi sportfelszereléseket.

Kresz Zoltán, az Absolute Teamsport Focivilág ügyvezetője úgy véli, hogy a hosszú esztendők partnersége értékteremtő szerepet tölt be a mind két fél életében.

- A Szentlőrinc SE és az Absolute Teamsport Focivilág közötti együttműködés hosszú évek óta tartó sikeres kapcsolat eredménye. Az elmúlt három évben cégünk büszkén támogatta a csapatot már hivatalos mezszponzorként is, ebből kifolyólag nagy örömmel mutatjuk be a Szentlőrinc új Macron mezét, amelyet közösen álmodtunk meg. Ez a partnerség nem csak a csapat sikereihez járult hozzá, hanem közös értékeink és céljaink mentén is erősítette a sport iránti elkötelezettséget! Cégünk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű minőséget képviselje, és büszkék vagyunk arra, hogy részesei lehetünk ennek az izgalmas utazásnak. Sok sikert kívánunk a Merkantil Bank Ligában is!

További sikeres együttműködést kívánunk!