Utánpótlás összefoglaló (2024/15.)

Fotó: Kovácsevics Dusán/Szentlőrinc SE

Két korosztályunk is nekivágott a regionális bajnokság alapszakaszának, U17-es csapatunk ráadásul új vezetőedzővel, hiszen a felkészülést már Schneider Gábor vezényelte fiataljainknak, akik 3-1-es győzelmet arattak Mohácson az 1. fordulóban.

 

MLSZ REGIONÁLIS U17 ALAP, DÉLNYUGATI CSOPORT 1. FORDULÓ:

Mohácsi TE 1888 – Szentlőrinc SE 1-3 (0-3)

Szentlőrinc SE: Nagy M. (Busi G., 82.) – Császár, Szeberényi, Kolcsár, Németh A., Kiss T. (Balogh B., 58.), Darázsi, Csabai, Egréder, Szilvási (Faulháber, 66.), Tárnok (Ninkó, 82.). Utánpótlás edző: Schneider Gábor

Gólszerzők: Egréder (14., 34.), Darázsi (35.)

Schneider Gábor: - Alakul, mint púpos gyerek a prés alatt. A játékminőség és az eredmény is rendben volt, így nagyon örülünk a sikernek. Ma még ünneplünk, de holnaptól már a következő hét feladataira koncentrálunk. Köszönöm mindenkinek a munkáját, mert így igaz, hogy Szentlőrinc SE egy nagy család!

 

MLSZ REGIONÁLIS U15 ALAP, DÉLNYUGATI CSOPORT 1. FORDULÓ:

Szentlőrinc SE – Carvalho BLAUSE Áporka 0-2 (0-1)

Szentlőrinc SE: Busi I. (Kácsor, 61.) – Basa, Kern (Krécsó, 41.), Jakab, Gellér, Csépán (Kesztyüs, 66.), Szommer (Rapp, 41.), Sparas, Smudla (Hatos, 55.), Sári, Krammer (Bali, 55.). Utánpótlás edző: Batári Tamás

Batári Tamás: - Pont annyira volt hullámzó a játék, mint ami ilyenkor várható ebben a korban. Hol mi tudtuk többet birtokolni a labdát, hol a vendég együttes. A mérkőzés mindvégig kiegyenlített küzdelmet hozott, sok párharccal. Az első játékrészben nem sikerült a középpályán azt a játékot produkálnunk, amit szerettünk volna. Kevés volt a mozgás, amikor nálunk volt a labda, messze voltunk az ellenféltől védekezésnél, kevés labdát szereztünk. A támadóink számtalanszor jó ütemben és dinamikával támadták az ellenfél védővonala mögötti üres területeket, de sajnos csak elvétve sikerült őket jól és pontosan megjátszani.  Az első félidő végén egy vendég szögletet követő kavarodás után az ellenfél támadója gyorsabban reagált a védőinknél, és közvetlen közelről megszerezte a vezetést. A fordulást követően nagyobb erőfeszítéseket tettünk a gólszerzés érdekében. Hiába alakítottunk ki több helyzetet is, nem sikerült a hálóba találni. Amikor már mindent egy lapra feltéve támadtunk, egy védelmi hibánkat újfent kihasználta a vendég csapat legjobbja, így sajnos eldöntötte a mérkőzést. Ellenfelünk sokkal jobban sáfárkodott az adódó lehetőségeivel, míg mi gólképtelenek voltunk. Gratulálunk nekik, folytatjuk a megkezdett tanulást!